Over mij

Richard, de eigenaar, is een veelzijdige, gedreven project manager, proces manager en business proces analist met een financiële achtergrond. De financiele wereld is hem dan ook niet onbekend. Hij heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van business procesmanagement, operationeel risicomanagement en toepassing van compliance in processen. Op deze gebieden zijn meerdere opdrachten uitgevoerd bij de top banken en verzekeraars in Nederland.

Bij van Nieuwkerk Process Consultancy BV is er uitgebreide kennis van bancaire en financiële processen en financiële producten (o.a. derivaten) en er is veel ervaring opgedaan in het geven van workshops en het omgaan met diverse stakeholders en gebruikers. Ook met risicomanagement , het definiëren van KPI’s en KRI’s en het ontwerpen van diverse soorten rapportages is bekend binnen het bedrijf

Richard is (voormalig) partner en concept-eigenaar van Successcontrol. Het Successcontrol concept begeleidt teams en organisaties in het behalen van hun doelstellingen en het beheersen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. In korte tijd worden via pressure-cooker werksessies de bouwstenen uitgewerkt, die als basis dienen voor succesvolle samenwerking en continue groei van het team of organisatie.

Hoe ik te werk ga?

Ik werkt gestructureerd, en ben proactief en analytisch. Ik bezit uitstekende communicatieve vaardigheden, kan leiding geven, ben resultaat- en klantgericht en in staat een coachende rol te vervullen voor andere medewerkers. Ik werk zowel in teamverband maar ook zelfstandig en ga graag uitdagingen aan.