Risico management

 Risicomanagement is steeds belangrijker geworden. Het niet volledig in beeld hebben van alle bekende maar ook soms verborgen risico's kan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen ernstig in de weg komen te staan! Daarmee kunt u zich afvragen of uw onderneming wel op het juiste spoor staat!

De eerste belangrijke stap is u zelf de vraag stellen: Heeft u het volledig overzicht op alle factoren die het behalen van de bedrijfsdoelstellingen in de weg kunnen staan? Of heeft u na het beantwoorden van deze vraag toch een onrustig gevoel?


Van Nieuwkerk Interim en Consultancy kan u helpen bij het inzichtelijk maken van mogelijke risico's. Dat kan bij voorbeeld door een assessment te doen in een ééndaagse workshopsessie. In deze sessie worden de processen en risico's inzichtelijk gemaakt en wordt via stemming inzichtelijk gemaakt welke risico's prioriteit hebben voor verdere acties.

Verder kan van Nieuwkerk Interim en Consultancy u van dienst zijn bij het implementeren van wet- en regelgevingen in uw bedrijfsprocessen en het implementeren van Risk management systemen in uw onderneming.

Meer informatie?